Massasje er bra for:

helsen

fjerner stress

forbedrer utseendet

forbedrer søvn

øker trivsel

Før kommer massør vennligst ta en dusj.

Shantala Massasje – Massasje for barn
 

Shantala massasje er en eldgammel massasjeteknikk for spedbarn og barn, som ble introdusert på europeisk jord av den fransk fødselslegen Frederique Leboyer.

Regelmessig massasje har en positiv innvirkning på barnet og bidrar til å:

- regulere søvn,

- forbedre fordøyelsen, og bidrar til å lindre kolikk,

- berolige, lindre,

- øke følelsen av trygghet,

- styrker følelsen med en forelder,

- øke immunitet, stimulererdet endokrine systemet,

- tilfredsstille behovet for kontakt og berøring,

- skape en gunstig effekt på huden samt sirkulasjon,

- forbedre barnets motstandskraft ved å stimulere lymfesystemet.

Effekten av massasje på baby med kolikk.

Kolikk kan oppstå i den første levemåneden og kan forstyrre den fredelige døgnrytmen til hele familien. Det er ofte vanskelig å roe en gråtende baby sent på ettermiddagen eller kvelden. Vi kjenner ikke årsakene til kolikk, men det antas at det ikke er bare et fysisk problem, men også psykologisk.

Massasje og kolikk.

Dersom barnet har problemer med luft i tarmsystemet, det vil si barnet svelger luft under amming som akkumuleres i tarmen i form av bobler som forårsaker kolikk, så vil. Massasje vil kunne hjelpe barnet til å slappe av, slappe av i tarmen og avgi luft.

Det er også formeninger om at kolikk kan være forårsaket av inntrykk som barnet har fått i løpet av dagen, og som må slakke. Massasje virker på muskler, hud og sirkulasjonssystemet, og påvirker nervesystemet. Eliminering av muskelspenninger, gjenoppretting av normal hjerterytme og blodtrykk lindrer og beroliger barnet.

Massasje for gravide
 

Er du gravid?

Bruk av massasje som slapper av og forskjønner, reduserer mange graviditets symptomer som hevelse eller smerter i ryggen. Regelmessig massasje kan starte allerede før graviditeten. Det gir er garantien for at hvis du er gravid vil du føle deg veldig godt, og postpartum huden kommer raskt tilbake til tilstanden før svangerskapet. Massasje av huden med riktig kosmetikk bidrar til å forhindre strekkmerker.

Egnet elting og massasje på spesifikke punkter på kroppen stimulerer mikrosirkulasjonen og lymfesystemet, som i svangerskapet bidrar til å hindre hevelse og reduserer eller elimineree hevelse i bena. Massasje lindrer ryggsmerter.

Klassisk massasje
 
 

Er du konstant sliten og lei? Har du hodepine, har du angst og depresjon? Eller er du kanskje anspent og trenger å slappe av?

 

Velg en klassisk massasje. Det vil stimulere blodsirkulasjonen, avspenne spente muskler og berolige nervene. Massasje har en positiv effekt på psyken og den fysiske tilstanden. Du vil føle deg bedre umiddelbart etter massasje.

Terapeutisk Massasje

 

Du har kanskje en sittende jobb og vond rygg, nakke og skuldre? Har du prikking i hendene, eller føler du deg trøtt og sliten?

 

Da er terapeutisk massasje noe for deg. Jeg stryker, elter og gnir for å løse opp stramme muskler, som forbedret sirkulasjon en og blodstrøm men til det masserte området. Det vil fremskynde helbredelsesprosessen. Denne massasjen vil gjøre deg avslappet.

 

Sports massasje
 

Trener du mye? Er musklene er ømme og slitne?

 

Velg sportsmassasje. Denne massasjen bør vare en integrert del av treningen til enhver idrettsutøver, den varmer og restituerer musklene og forebygger skader. Massasje eliminerer effekten av overtrening og hindrer smerte etter trening.

Kosmetisk massasje
 

Er huden i ansiktet ditt tørr og slapp? Har du cellulitter?

 

Velg denne massasjen. Kosmetisk massasje opprettholder elastisiteten i huden, forebygger rynker, og skaper foryngelse. Gjennom massasje blir huden vekket og næret av blod. Rynker blir betydelig redusert. Huden blir elastisk og fast. Massasje regenererer huden vår, og forskjønner kropp og sjel.

Lymfatisk massasje
 
 

Føler du deg sløv? Har du hovne ankler? Er du nylig operert for brystkreft, har du lenge vært sengeliggende eller har du nylig hatt en fødsel?

 

Velg lymfedrenasje. Denne massasjen stimulerer strømmen av væske i kroppen. Den hjelper deg raksere tilbake etter operasjon, kirurgi eller varsel. Massasje hjelper deg å bli kvitt smertene, gjør huden fastere og du restitueres fortere.

Relax massasje
 
 

Har du søvnproblermer? Er du sliten mentalt og fysisk? Har du har en masse problemer som surrer rundt i hodet?

 

Bestill i dag en avslappende massasje. Det raske tempoet i livet og problemer som omgir oss, gjør at vi føler oss utmattet og og tappet for energi. Avslappende massasje helbreder ømme og spente muskler og er en nytelse for kropp og sjel, og det kan bidra til å bekjempe søvnløshet. Massasje av rygg og nakke gjør at du kan slappe helt av, og glemme problemene for en stund, og dermed få energi til dine daglige aktiviteter.

 

Anti-cellulitt massasje
 
 

Plages du med cellulitter? Ønsker du å gjøre dem mindre synlig eller bli kvitt dem en gang for alle? Ikke nøl!

Velg anti-cellulitt behandling. Denne massasjen er utført med stor insitet som dermed stimulerer lymfeflyt og bryter ned fettvev, og dette reduserer cellulitter. Effekten av massasjen er glatt, oppvarmet og stram hud. Cellulitter kan reduseres ved hjelp av vanlig hudpleie, massasje, tilpasset kosmetikk, riktig kosthold og fysisk aktivitet. Ta vare på kroppen din. Sjekk ut våre ledige datoer og velg massasjen som passen for deg.

 

Massasje med bambuspinner
 
 

Er du stresset, har du stramme muskler og lider av kronisk stress?

Da er massasje med bambuspinner en idé for deg. Hvis du ikke har prøvd, bør du absolutt prøve denne behandlingen. Denne massasjen er designet for å få spente muskler til å slappe av. Ved å bruke bambusstaver masseres dype vev. Bambus forårsaker ikke allergi og har ikke negativ virkning på menneskers hud. Denne massasjen er original, morsom og unik. Den gir mulighet for dyp hvile og å gir slipp på negativ spenning. Hvis du ikke har prøvd en massasje med bambuspinner før, bør du bestille nå.

Kinesisk kopping massasje
 
 

Vil du bli kvitt cellulitter og stramme opp huden? Lyst til å forbedre sirkulasjonen og fjerne giftstoffer fra kroppen?

Prøv kinesisk cupping massasje som forbedrer blodsirkulasjonen og gir raskere stoffskifte. Kopping stimmulerer fettredusering. Denne massasjen lindrer smerte, reduserer hevelser og bidrar effektivt til å bekjempe cellulitter. Sjekk ut denne slankende massasjen.

Stearinlys massasje

Massasje med varm aromatisk stearinlys, gjør huden fuktig, glatt og fløyelsaktig å ta på. Lindrer sensitiv hud og gjør at den forbedrer sin tilstand. Massasje med aromatiske stearinlys gjør deg avslappet og rolig. Varmen og den økende duft av eteriske oljer virker på alle sanser. Krem av soyaolje, kokos og bivoksen som finnes i lyset etterlater en silkemyk film som forhindrer vanntap og gir fantastiske resultater for dehydrert hud. I oljen finnes vitamin E, som brukes i behandlingen av anti-aldring, som trenger dypt inn i huden. Vitamin E er en antioksidant, som strammer opp og gjenoppretter hudens elastisitet og elastisitet.

 

Sjokolade massasje
 

Liker du sjokolade, men du er på en diett? Mangler du styrke og vitalitet? Ønsker du å føle deg bedre, fukte og nære huden din?

Bestill sjokolademassasje. Sjokolademassasje har vunnet popularitet på grunn av dens egenskaper. Den hjelper deg ikke bare å slappe av, men bidrar også til endorfiner som gir lykkefølelse. Huden glattes ut, og sjokolade brukt i kosmetikk for å massere giren utenomjordisk duft. Det er en utmerket anti-stress massasje.

Sjokolademassasje begynner med en avslappende full body scrub. Deretter er det sjokolade massasje, noe som forbedrer utseendet av huden og dens blodtilførsel, hele tiden omhyllet avden søte dufer av sjokolade. Selv etter renseise med hudkrem vil duften av sjokolade minne om din lykksaligeavslapping. La denne massasje glede deg!

Aromaterapimassasje.
 

Er du lei? Føler du deg svak? Trenger du å slappe av og stresse ned mentalt?

 

Aromaterapi massasje er da noe for deg! Fysisk kontakt får anstrengte muskler til å slappe av, og duften essensielle oljer, og gir positiv innvirkning på humøret. Det er en behagelig avslappingsmetode som du umiddelbart vil ha glede av.

 

Eksempler på aromaterapi:

Geranium olje – fungerer antidepressivt. Den regulerer også kroppens vannbalanse, så det anbefales for cellulitter, fedme, nervøse spenninger, angst, nervesmerter, seksuell dysfunksjon, overgangsaldersproblemer, for å endre følelsesmessige tilstander og sirkulasjonsforstyrrelser.

 

Bergamot olje - har en forfriskende duft. Avslappende massasje med denne essensielle oljen lindrer nervøse spenninger, stress, depresjon, apati, hudbetennelse, lichen, herpes, sår, reduserer seborrhea og eleminirerer vond lukt.

 

Melissa eterisk olje - er beroligende og antiseptisk. Behandlinger med melissa olje er sterkt beroligende på nervøsitet, hysteri, sterk nervøs spenning, effekter av sjokk, angst, arytmi, leddgikt og problemer med overgangsalder.

 

Sitron olje - har en forfriskende duft. Denne oljen lindrer hypertensjon, angst, nervøs spenning, clematisa, leddgikt, åreknuter, hudbetennelse, og senker blodtrykket.

Peeling

Denne behandlingen akselererer rekonstruksjon av huden. Huden har naturlig en syklisk fornying hver 28. dag; nye celler skapes og gamle dør. Peeling er fjerning av hudceller og smuss, slik at huden blir grundig renset, myk, og får ungt og sunt utseende. Dette fungerer også godt mot hyperpigmentering og ujevn hud.

 

Peeling er også en fin forberedelse for påfølgende avslapping og velværebehandlinger, fordi det gjør at huden mottagelig, slik at den absorberer næringsstoffer i form av oljer, lotions, kremer og geleer, f.eks. Anti-cellulittbehandlinger vil være mer effektive etter en peeling.

* Sukker peeling:

Sukker har antibakterielle egenskaper - spesielt brun sukker. Således har sukker skrubb ikke bare effektivt peeling effekt på huden, men forhindrer også infeksjoner i huden.

 

* Salt peeling:

Salter er anti-inflammatorisk og antiseptisk, og er nyttige i behandling av hudsykdommer, bl.a. beskytter de gjennom den såkalte fuktig hud. I tillegg er salter nyttige i der huden er svært grov (knær, føtter, albuer)

 

* Peeling kaffe

De gode egenskapene til kaffe vil ikke bare stimulere og gi oss energi når vi er slitne, men koffein kan ha en positiv effekt på toning av kroppen og kan bekjempe cellulitter!

Grunner til ikke å ta massasje er!

graviditet, menstruasjon, feber, åreknuter, purulent hudlesjoner, hematomer, aneurismer, hemangiomer, tuberkulose av bein, nefrose, blodpropp lidelser, hypertensjon, inflammasjon, avansert aterosklerose, perifer nevritt,

avansert osteoporose, en historie med nylig gjennomgått hjerteinfarkt, kreft.

Om du lider av enkelte alvorlige lidelser vil vi ikke anbefale massasje. Ta kontakt om du er i tvil om du bør prøve massasje.
Etter en profesjonell massasje må man være forberedt på at smertene i noen sjeldne tilfeller kan øke. Først etter flere behandlinger vil man føle en klar forbedring, og det er derfor vanligvis anbefalt å gjøre opp til 10 behandlinger. Men man skal alltid lytte til kroppen sin - hvis det har vært en rask forverring, vennligst informer massør. Det vil endre valg av massasjeteknikker som brukes eller medføre anbefaling av besøk til fysioterapeut eller lege.
Vi også:

 

-farging av vipper og bryn

-vippeextension 1:1, 2:1, 3:1

-permament makeup